Postat in GADGET

Sony NWZ-A864 – MP4 player cu WiFi si ecran de 2.8”


Vremuri grele pentru MP3, respectiv MP4 playere, care au ajuns sa nu ne mai satisfaca atat de usor, utilizatorul dorindu-si ceva mai mult decat simpla redare a melodiilor, filmelor si ce mai stiau sa faca aceste gadgeturi. Nu, in momentul de fata totul se invarte in jurul multitaskingului: pe un player media trebuie musai sa ai posibilitatea de a accesa si cateva jocuri sau de a scrie un roman, daca e posibil. Vestea buna, cel putin in ceea ce ma priveste, este ca Sony NWZ-A864 nu face parte din aceasta categorie si executa doar ceea ce ma intereseaza pe mine, in mod direct.

Avem in fata noastra un mp4 player destul de simplu, la un pret mic, care ofera conexiune WiFi, insa nu si alte aplicatii extra din categoria celor amintite in primul paragraf. Esential ar fi sa ai un smartphone care sa se ocupe de restul sarcinilor, iar Sony NWZ-A864 sa se ocupe de muzica si filme.

Sony NWZ-A864 big

[nggallery id=333]

Partea din spate este confectionata din plastic dur, cu un finisaj metalic dur, ecranul si partile laterale fiind inconjurate la randul lor din material plastic acoperit cu metal. Aspectul glossy are dezavantajele sale, simplul fapt ca arata elegant putand intra in tabelul de compromisuri pe care le-ai putea accepta odata cu achizitionarea sa. Alaturi de iPod Touch, Sony NWZ-A864 este unul dintre cele mai aratoase playere media, depasindu-si cu gratie concurenta (Cowon J3Philips GoGear).

Sony NWZ-A864 – Vezi AICI Pret si specificatii tehnice

La cele 77 g ale sale si doar 9.3 mm grosime (52.5 x 96.9 x 9.3), NWZ-A864 este extrem de portabil si usor, astfel incat sa il poti tine in mana fara nicio problema atunci cand faci jogging. In plus, aveti parte de niste controale touchscreen, dar prea putine butoane fizice. Partea de hardware nu este intr-o armonie perfecta. In mod traditional, Sony foloseste un singur conector atat pentru incarcare, cat si pentru transferul de date. Mi-as fi dorit, in mod ideal, sa am parte de un port microUSB, deoarece acesta a devenit “religie” pentru majoritatea produselor de larg consum. Lipsa unui slot microSD este un fapt si mai descurajator, cei doar 8GB pe care ii ai la dispozitie putand fi un adevarat minus pentru multi dintre utilizatori.

Navigarea printre melodii se realizeaza in standardul impus de iPod. Iti faci drumul printre artisti, numele melodiilor sau ID3 tag (gen, anul lansarii). Sunt suficiente animatii in meniurile acestui gadget incat sa il poti considera ca fiind atragator, in niciun caz incarcat cu prostii inutile. Pe langa faptul ca este destul de receptiv la atingerile utilizatorului si implicit comenzile sale, calitatea display-ului te ajuta si ea. Un ecran de 2.8″ LED backlight, cu o rezolutie de WQVGA 400×240 pixeli (densitate 168dpi, fata de 329dpi cat are un iPod Touch), iti ofera conditii optime de vizualizare chiar si a textelor de diminesiuni mai mici. Spre deosebire de NWZ-E463, unghiurile de vizualizare sunt mari.

Toate aceste caracteristici sunt insotite de capacitatea lui Sony NWZ-A864 de a reda formate precum Mp3, WMA (Non-DRM), WMA (DRM), AAC-LC (Non-DRM), PCM linear, JPEG, MPEG-4, AVC (H.264/AVC) si WMV 9, dar si de calitatea sunetului oferita de Sony in nenumarate ocazii (Dynamic Normaliser, Clear Bass, Clear Stereo, DSEE, Egalizator 5 benzi, Tragere si plasare si Inregistrare vocala).

Si pentru ca totul sa se plieze perfect necesitatilor tale de zi cu zi, producatorul l-a inzestrat pe Sony NWZ-A864 cu o baterie reincarcabila (23 ore audio la o singura incarcare) si cu Bluetooth, pentru a mentine legatura cu celelalte dispozitive de prin casa.


NOTA: Pozele si informatiile despre produs au caracter informativ. Pentru detalii 100% verificate va rog sa intrati pe site-ul dealer-ului, accesand link-ul in 3 culori (rosu, verde si albastru), pozitionat in articol.  

Daca ti-a placut/te-a ajutat acest articol, te poti abona la RSS Feed, pentru a fi la curent cu toate noutatile, in materie de IT si fashion.
Leave a Reply