Sony DCR-SR21E – Camera video ieftina

Daca te-ai saturat sa filmezi cu un aparat foto digital care are si aceasta optiune, atunci ai putea sa te reonrientezi si sa cauti o camera video. Daca nu ai nimic inca in minte iti recomand camera video compacta Sony DCR-SR21E care, pe langa faptul ca iti ofera calitate in filmare, iti ofera si un design simplu, dar estetic.

In ceea ce priveste raportul calitate-pret, acesta este pe deplin inteles, deoarece primesti doar atat cat platesti, poate exista o mica parte si pentru producator, dar nu este sesizabila in pretul produsului. Daca ar fi sa includ intr-o categorie acest model, sigur l-as include in categoria camerelor video ieftine. Camera nu este deloc greu de utilizat, deoarece are un meniu logic si intuitiv. Bine, cel mai probabil, intr-o singura zi te vei obisnui cu ceea ce fac majoritatea functiilor care iti sunt puse la dispozitie.

La achizitionarea acestui produs vei primi urmatoarele accesorii: adaptor c.a., cablu de alimentare, cablu de conectare A/V, acumulator NP-FV30 si cablu USB. Dupa cum poti sa vezi si din fotografii, aceasta camera are dimensiun destul de mici, de 59 x 65 x 124 mm si o greutate pe masura, de 270 grame (fara baterie si caseta). Producatorul a optat pentru un design simplu, care sa ii permita utilizatorului sa utilizeze cu usurinta modelul. Imi place mixul cromatic, de negru si argintiu, pe care il are acest produs.

Sony DCR-SR21E big
 

no images were found

Pentru a te familiariza, cat de cat, cu aceasta camera video voi trece in revista caracteristicile acesteia. Senzorul pe care aceasta il are este de tip CCD si are o dimensiune de 1/8”. Numarul brut de pixeli pe care il are este de 800K, pixelii efectivi video sunt de aprox. 490.000 de pixeli (16:9), aprox. 560.000 de pixeli (4:3), iar cei ai fotografiei de aprox. 560.000 de pixeli (4:3). Obiectivul pe care il vei regasi la acest model oferit de Sony are un zoom extins de 67x, un raport zoom optic de 57x si un raport zoom digital de 1800x.

Sony DCR-SR21E – Urmeaza linkul acesta pentru mai multe detalii

Vei putea sa inregistrezi atat pe HDD, Memory Card, cat si pe Memory Stick. Capacitatea pe care o are HDD este de 80 GB, iar tipurile de memorie care sunt compatibile cu aceasta cametra sunt SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO Duo si Memory Stick PRO HG-Duo. Pe ecranul LCD de 2.7 inch, care are o reozlutie de 230000 pixeli, vei putea viziona foarte bine ceea ce filmezi. Filmuletul pe care il vei realiza va avea o cromatica naturala, iar detaliile vor fi redate chiar foarte bine. Conectivitatea cu PC-ul se realizeaza prin intermediul unui cablu USB, iar singurul conector pe care il vei gasi la aceasta camera este iesirea compozit. Ar fi fost placut sa mai fie cativa conectori, de exemplu mufa pentru casti, ca sa poti asculta mult mai bine ceea ce ai filmat.

Sunetul inregistrarii va fi redat clar, deoarece producatorul a integrat un sistem audio Dolby Digital stereo, pe 2 canale. Camera detine si un microfon cu zoom incorporat, dar si un difuzor mono. Daca vei filma unde nu este un zgomot ridicat de fond, atunci poti sa fii sigur/a ca nu va mai trebui sa zabovesti prea mult pentru editarea inregistrarii.

Camera video compacta Sony DCR-SR21E este o alegere ideala pentru cei/ cele care cauta un astfel de produs, la un pret mic, dar care sa vina cu multe caracteristici, care sa le permita sa realizeze filmulete calitative. Intr-adevar, aceasta camera are si minusurile sale, dar are si multe plusuri, care sa le compenseze. Ca sa stii, acest produs vine cu o garantie de 24 de luni, dar care poate fi extinsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *