Samsung SyncMaster P2770HD – Monitor TV FullHD 27 inch

Samsung SyncMaster P2770HD este versiunea "extra large" a modelului P2370, pe care am avut ocazia sa il vad intr-un magazin offline cu ceva timp in urma. Este in esenta un HDTV, ce se poate dedubla in monitor. Are aproape toate conexiunile pe care le-ai astepta in cadrul unui televizor, ba chiar si o telecomanda pe deplin functionala. Poate fi gasit la dealerul autorizat la un pret mic (1350 lei), daca e sa il comparam cu alte monitoare HDTV de 27 inch. Daca performantele sale de redare video sunt insotite de o tenta usoara de verzui, opacirea sa fiind vizibila in scenele intunecate, P2770HD prezinta, in general, performante generale solide care se ridica fara nicio problema la nivelul celor intalnite pe monitoare de inalta calitate (XL2370 sau HP 2709). Cum spuneam, Samsung SyncMaster P2770HD este fratele mai mare al lui P2370HD. Panoul masoara 2.5" si 26.3" in latime (cu titlu comparativ, Dell UltraSharp U2711 are 3.4" in profunzime si doar 25.4" latime). Rama masoara 1.3" pe partile laterale si 1.9" in partea de jos, unde gasim si logoul Samsung. Ecranul are un finisaj mat si imparte designul cu P2370HD si XL2370, ramanand in continuare unul dintre cele mai estetice modele. Samsung SyncMaster P2770HD big

no images were found

"Gatul" este confectionat din sticla transparenta, fara cristalele albastrui, intalnite pe P2370 si XL2370. In alta ordine de idei, lipsa lor diminueaza aspectul estetic al acestui afisaj. Partea de jos a mastii se afla la aproximat 3" distanta de birou; din pacate, inaltimea sa nu este reglabila si nu exista o optiune pentru rotatie sau pivotare. Capacitatea de a putea inclina ecranul din spate cu aproximativ 25 grade o putem trece la capitolul facilitati ergonomice. Piciorul de sustinere masoara 12.5" latime si doar 9.8" lungime, lucru care nu garanteaza ca nu se va balansa, ba dimpotriva ... la o inclinare maxima pe spate, acesta se simte instabil.

Samsung SyncMaster P2770HD - Vezi AICI Pret si specificatii tehnice

Optiunile de conectare includ un port HDMI, un altul VGA, DVI, un port componenta, un port compozit si o conexiune coaxiala pentru antena sau cablu. De asemenea, exista o iesire audio normala si o alta digitala. Toate acestea pot fi gasite in partea din spate a ecranului; un stil de plasare a iesirilor care face mai usoara conectarea in sine. Deasupra acestor optiuni de conectare, sunt patru orificii pentru suruburi de fixare a ecranului pe perete (standard VESA). Apasand cu degetul partea de jos a mastii, veti da peste niste butoane. Butoanele rosii, stralucitoare dispar dupa cateva momente de inactivitate. Matricea respectiva consta intr-un buton de meniu, Up, Down, Enter, Plus, Minus; cu toate acestea, OSD este cel mai bun mod de a naviga prin intermediul telecomenzii incluse. Meniul nu este atat de eficient pe cat am fi fost tentati sa credem la inceput (LG Flatron M237WD ii da "clasa" in privinta acestui aspect). Schimbarea la audio SRS TruSurround se face in patru pasi (!), lucru ce ar fi fost efectuat pe un monitor LG in cel mult trei pasi. Functiile nu sunt intru totul noi, multe dintre acestea putand fi gasite pe multe HDTV-uri. Optiunea Picture include controale asupra luminozitatii, contrastului, claritatii si a temperaturii de culoare. Optiunile audio pentru difuzoarele incorporate includ tehnologia TruSurround, care copiaza partial performantele unui sistem 5.1, avand la dispozitie o serie de presetari precum movies, music si asa mai departe. Atunci cand vrei sa vezi un film pe Samsung SyncMaster P2770HD, ar fi bine sa te folosesti de presetarea Entertainment - Dynamic Contrast. Alte caracteristici speciale - Tuner - MPEG4 si Dolby Digital Plus. Din punct de vedere al cifrelor, putem vorbi despre o rezolutie 1920 x 1080 ce iti va permite redarea continutului FULL HD, reproducerea a 16.7 milioane de culori, un contrast tipic de 1000:1, dinamic 50000:1, dar si despre un unghi maxim de vizibilitate verticala/orizontala 160 / 170 grade. HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *