Postat in INFO - STIRI

Samsung Galaxy S3 Mini – Detalii – Pareri


Ma bucur ca sunt contemporan cu acest acerb “razboi” dintre Samsung si Apple. Se pare ca, in ultima perioada, Samsung a inregistrat majoritatea victoriilor “de etapa”. Din nefericire pentru fanii “marului muscat”, producatorul american lanseaza modele de smartphone si tableta o data pe an. Dezamagirea a fost foarte mare, odata cu lansarea presupusului iPhone 5, care, de fapt, a fost iPhone 4S. A nu fi inteles gresit… Nu am nimic impotriva produselor Apple. Numai ca, isi cam dezamagesc fanii (la ultima lansare), acestia fiind nevoiti sa astepte aproximativ 12 luni pentru un singur produs.

Pe de alta parte, Samsung produce/lanseaza telefoane pe banda rulanta. Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Note si Samsung Galaxy S3 au avut un succes imens, totul fiind completat de multitudinea de modelele, mai accesibile, puse la dispozitia utilizatorilor. Sunt convins ca Samsung Galaxy Note 2 va face furori, dupa lansare. Samsung a abordat, se pare, strategia castigatoare: lansarea mai multor modele (scumpe, accesibile, ieftine) reprezinta un mare atu comparativ cu lansarea unui singur produs, intr-un an. Si pentru ca Samsung urmeaza acelasi trend, va lansa modelul Samsung Galaxy S3 Mini, pentru persoanele care nu-si permit un Galaxy S3 sau il considera prea mare. Noul smartphone va avea un ecran Super AMOLED de 4 inch WVGA, un procesor dual core (e posibil ca modelul sa fie Exynos) si o camera de 5 MP, capabila sa filmeze in format HD (1280×720 pixeli). Va mai dispune de 8/16 GB de memorie integrata, wireless si 3G. Mai multe detalii nu se cunosc. Sa speram ca, la IFA Berlin, cineva va “rasufla” ceva in legatura cu acest telefon, in special data aproximativa a lansarii.


NOTA: Pozele si informatiile despre produs au caracter informativ. Pentru detalii 100% verificate va rog sa intrati pe site-ul dealer-ului, accesand link-ul in 3 culori (rosu, verde si albastru), pozitionat in articol.  

Daca ti-a placut/te-a ajutat acest articol, te poti abona la RSS Feed, pentru a fi la curent cu toate noutatile, in materie de IT si fashion.
Leave a Reply