Samsung Galaxy Fame S6810 cu ecran de 3.5” si Android 4.1


Aflata in plin proces de expansiune, compania Samsung vine pe piata cu noutati la intervale foarte scurte de timp. Nu de mult si-a facut aparitia un frate mai mic al seriei Samsung Galaxy si anume Samsung Galaxy Fame S6810. Cu ce noutati vine el? Mosteneste, in mare parte, trasaturile predecesorilor sai , cu mici deosebiri.

Samsung Galaxy Fame S6810 2

Designul lui este unul simplist, deja obisnuita carcasa alba este prezenta si la acest model, iar greutatea sa il situeaza mai mult in categoria telefoanelor feminine. Il poti elimina usor din lista preferintelor daca esti in cautarea unuia cu o diagonala de minim/peste 4 inci, deoarece acesta se limiteaza la 3,5 inci. Alaturi de logo, dispune pe partea din fata de un buton central, o camera VGA si, in mod surprinzator, de trei senzori : unul de luminozitate, unul de proximitate, cel de-al treilea fiind accelerometrul. Pe parte din spate gasim camera de 5MP, care reuseste sa te satisfaca cu niste fotografii relativ ok, la o rezolutie acceptabila.

Samsung Galaxy Fame S6810 – Vezi AICI Pret si specificatii tehnice

Pentru stocarea datelor, Fame S6810 iti ofera 4GB, suficient as spune, dar permite extinderea memoriei pana la 64GB, ceea ce este destul de mult pentru un telefon atat de mic.. Incarcatorul si cablul de date vor putea realiza conexiunea cu telefonul print-un port microUSB.

Samsung Galaxy Fame S6810 3Are un procesor de 1000 MHz, ceea ce il ridica in topul telefoanelor (accesibile) bune. Clasicul Android este intalnit si aici in versiune 4.1 JellyBean, ceea ce inseamna ca este pus la curent cu noutatile, tinand cont ca ultima versiune lansata este 4.2. Daca esti familiarizat cu Linux pentru calculator (nu e obligatoriu), atunci nu vei intampina prea multe probleme in a te adapta cu meniul lui si a faptului ca permite indexarea mai multor ferestre.

Samsung Galaxy Fame S6810 5Legat de multimedia, intalnim clasicele specificatii: radio, redare video si audio. Ceea ce este cu adevarat interesant, dar oarecum era de asteptat din partea firmei, este faptul ca acest telefon suporta 3G, GPRS si are tehnologii bluetooth si wireless instalate, deci conexiunea buna la internet este asigurata. Daca tot am mentionat de internet, nu trebuie sa omitem faptul ca ofera mesagerie, browsing si servicii e-mail, toate acestea pe langa multitudinea de alte aplicatii pe care poti sa le descarci de pe internet (Google Play). Telefonul are integrat sistemul A-GPS, care ii asigura o conexiune rapida si precisa cu satelitul GPS.

Dar bateria ce promite? Producatorii s-au gandit ca un telefon in care vor incorpora aceste specificatii va necesita si o baterie care sa nu fie mai prejos, deci s-au gandit ca 1300mA ar fi suficienti. Categorizat drept smartphone, rezistenta bateriei pare sa detroneze multe astfel de telefoane concurente. Ea este creata special pentru a nu te abandona atunci cand ai nevoie.

Samsung Galaxy Fame S6810 4Momentan nu este disponibil cu dual SIM, dar se promite si o astfel de versiune. Acelasi lucru se poate spune si despre modelul cu exterior negru, atat de dorit dupa lansare. Daca ar fi sa raportam functionalitatile la pretul propus, aparent par proportionale, iar investitia pare ca merita. Deci, daca nu esti in cautarea unui telefon cu prea multi inci si cu functionalitati de ultim moment, poate ca Samsung Galaxy Fame S6810 este optiunea potrivita.


NOTA: Pozele si informatiile despre produs au caracter informativ. Pentru detalii 100% verificate va rog sa intrati pe site-ul dealer-ului, accesand link-ul in 3 culori (rosu, verde si albastru), pozitionat in articol.  

Daca ti-a placut/te-a ajutat acest articol, te poti abona la RSS Feed, pentru a fi la curent cu toate noutatile, in materie de IT si fashion.
Leave a Reply