Postat in DIVERSE

Remington IPL 5000 i-LIGHT – Epilator cu lumina intens pulsata


Orice femeie isi doreste sa arate bine si sa scape printr-o metoda cat mai eficienta si mai putin dureroasa de parul nedorit de pe corp. In acest scop a fost creat epilatorul cu lumina intens pulsata Remington IPL 5000 i-LIGHT. Cu acesta poti obtine acasa aceleasi rezultate remarcabile pe care le-ai obtine intr-un salon de infrumusetare, la un pret mic din punctul de vedere al raportului calitate-pret.

Epilatorul Remington IPL 5000 foloseste tehnologia cu lumina intens pulsata pentru indepartarea parului nedorit, aceasta reprezentand cea mai rapida metoda de epilare de lunga durata, rezultatele durand pana la 12 saptamani. Functia multiflash, ce asigura o pulsatie multipla permite utilizarea epilatorului pe zone mai largi de pe corp. Sistemul unisex il face perfect pentru orice camin, epilatorul putand fi folosit pe diverse zone ale corpului: maini, picioare, piept, spate, dar si pe zonele intime, fara niciun fel de probleme.

Remington-IPL-5000-i-LIGHT-big

Pe parcursul tratamentului cu i-LIGHT firul de par va deveni din ce in ce mai fin, iar cresterea lui va fi mai inceata, datorita energiei luminoase, care este absorbita de malanina foliculului pilos de sub suprafata pielii. Cresterea firului de par este astfel impiedicata de energia emisa. Pentru a obtine rezultatele asteptate este bine sa folositi epilatorul ori de cate ori observati cresterea parului nedorit. Disconfortul si durerea sunt aproape inexistente, iar riscul de a aparea infectii este minim.

  

Celor care utilizeaza pentru prima data aceasta noua tehnologie le este recomandat sa repete tratamentul la fiecare 2-3 saptamani, pana ce acestia obtin rezultatul dorit. Insa, chiar dupa prima utilizare, se va observa o reducere semnificativa a cresterii parului, firele distruse disparand pentru o perioada mare de timp. Aparatul nu este recomandat persoanelor cu tenul foarte inchis la culoare.

Cu acest epilator poti trata zone extinse ale corpului, chiar in aceeasi sedinta, vei scapa de disconfortul provocat de alte epilatoare si te vei bucura de o piele neteda si catifelata pentru mai mult timp. Profita acum de noul epilator cu lumina intens pulsata Remington IPL 5000 i-LIGHT pentru rezultate care dureaza pana la 3 luni!


NOTA: Pozele si informatiile despre produs au caracter informativ. Pentru detalii 100% verificate va rog sa intrati pe site-ul dealer-ului, accesand link-ul in 3 culori (rosu, verde si albastru), pozitionat in articol.  

Daca ti-a placut/te-a ajutat acest articol, te poti abona la RSS Feed, pentru a fi la curent cu toate noutatile, in materie de IT si fashion.
Leave a Reply