Olympus PEN E-P3 – Camera foto cu iz vintage

Olympus PEN E-P3 a fost, intr-adevar, anuntata cu mare fast, fiind considerata una dintre cele mai smechere si mai trainice camere compacte ale momentului. Si nu este de mirat acest fapt, daca este sa o privim indeaproape. Desi seamana foarte tare cu predecesoarele sale, P3 nu este o camera oarecare si este cu siguranta mult mai performanta decat oricare alta din aceeasi gama. Cu un look mai de graba asemanator cu al camerelor din anii 90, aceasta dovedeste ca este capabila sa distinga modernismul de viMosque withntage si sa le combine intr-un mod absolut fabulos. Este clar alegerea mea in ceea ce priveste camerele foto compacte, dar cu iz vechi. Olympus stie ce spune si ce face. Nu exista niciun dubiu din acest punct de vedere. Iar comparatiile cu alte camere, cu siguranta nu sunt decat la nivel informativ si de look, pentru ca Olympus PEN E-P3 este o camera moderna in interior, desi retro prin exterior. Cam in felul cum a fost construit Fujifilm x100, Olympus PEN-P3 garanteaza profesionalismul dar si distractia gratie traditionalismului sau exacerbat. Se stie ca traditionalismul este de cele mai multe ori mai mult decat recomandat in astfel de cazuri, tocmai pentru ca exista si mereu vor exista nostalgici ce vor vedea in acest look un mod de viata. Olympus-PEN-E-P3

no images were found

Astfel, cei ce sunt mai mult decat indragostiti de camerele cu iz vechi, camerele ce aduc aminte de vremurile de mult apuse, vremuri bune, ideale, ar zice multi, iata ca acum au parte de o camera ce pare parca desprinsa dintr-un muzeu de fotografie. Cu un focus extrem de bun si cu o calitate ireprosabila a lentilei, Olympus PEN E-P3 imbina intr-un mod exceptional calitatile unei camere moderne, cu insusiri mai mult decat actuale cu sarmul camerelor desprinse din vremurile cand The Beatles si The Doors erau in glorie.Schimbarile sunt aproape insesizabile pentru un ochi neavizat.

Olympus PEN E-P3 - Vezi AICI Pret si specificatii tehnice

AF-ul este si el construit pentru a satisface pretentiile celor mai scarnavi fotografi si pentru a nu lasa carcotasii sa aiba ce zice, transformand aceasta camera intr-una cu adevarat responsabila si preocupata de segmentul ei de piata, segment ce nu este deloc de neglijat. Segment destul de numeros. In contradictie cu look-ul sau exista specificatiile ce transforma Olympus PEN E-P3 intr-o camera ce detine 614,000 puncte OLED, functionand pe principiul touch-screen, ceea ce este cu adevarat impresionant. Un look vintage asociat cu touch-screen. Iata un mod splendid prin care evolutia iti arata fata. Layot-ul de control a fost si el revizuit, de asemenea, fata de modelele sale precedente, oferind astfel mult mai multa fiabilitate si perfomanta in raport cu normele actuale. Iata ca, in aceste conditii, putem clar sa vorbim despre o camera ce intra cu dreptul pe piata de optica foto-video si, asa cum am mai zis, este clar una din optiunile mele principale, abia asteptand sa o pot testa cat mai repede. Chiar si asa, ea reprezinta o gura de aer proaspat pe piata aceasta extraordinar de saturata de camere foto cu un look futurist aproape degeaba, un look aproape greoi ce nu ajuta pe nimeni in niciun fel. HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *