Nikon Coolpix AW100 – Dotat cu GPS si functionabil sub apa

Nikon a anuntat cu ceva timp in urma lansarea primului model din noua serie Coolpix AW, conceputa pentru o varietate de actiuni outdoor, diferite de situatiile obisnuite in care ne regaseam pana acum. Nikon Coolpix AW100 este primul aparat foto digital compact waterproof, rezistent la socuri si la temperaturi extreme, inscriindu-se in categoria camerelor de inalta performanta cu un numar de 16 milioane de pixeli. Acest gadget ofera, pe langa functiile de baza, un senzor de imagine CMOS, functii pentru capturarea imaginilor statice de calitate superioara si de inregistrare filme FULL HD plus alte caracteristici ce vor fi dezbatute pe larg in randurile urmatoare. Aparat foto rezistent la contactul cu apa. Noile caracteristici ale lui Nikon Coolpix AW100 includ si suport GPS, o busola electronica si afisaj harta. Adoptarea unui nou obiectiv subtire face din AW100 una dintre cele mai suple camere foto digitale waterproof. Pe langa designul modern si elegant, corpul sau denota putere si rezistenta la factorii externi. Nikon-Coolpix-AW100-big

no images were found

Camera foto de 16 Mpx. Zoom optic de 16x, obiectivul Nikkor are un interval de zoom de la 28mm unghi larg, camera acopera o gama mare de unghiuri de vizualizare. Nikon Coolpix AW100 te scapa de grija situatiilor in care il poti scapa: inot, scufundari, ski sau drumetii. Rezistenta de pana la 10 metri adancime, socuri (1.5m) si inghet - temperaturi de -10 grade Celsius. Action Control iti permite sa aplici o multime de setari ale camerei prin simpla apasare a butonului de actionare situat pe partea laterala a camerei, apoi agitarea sa. Functiile sunt accesibile si cand inoti sub apa sau schiezi in timp ce folosesti selectorul multiplu. Cand e activat Underwater scene mode sau Easy Auto mode, balansul de alb este reglat automat cu ajutorul parametrilor exclusivi pentru a evita micile imperfectiuni de verde si albastru. In plus, senzorul de imagine al lui AW100 creste calitatea imaginii la sensibilitati ridicate si permite capturarea de fotografii frumoase pe timp de noapte.

Nikon Coolpix AW100 - Vezi AICI Pret si specificatii tehnice

GPS-ul si busola electronica, ambele incorporate in Nikon Coolpix AW100, inregistreaza informatii legate de locurile unde ai realizat fotografiile. Acestea pot fi vizualizate pe o harta a lumii afisata pe display-ul camerei. Functia A-GPS, adoptata pentru prima data de aparatele foto digitale Nikon, face ca utilizarea GPS-ului sa ne fie mai la indemana. Fabricantul mai ofera posibilitatea de a inregistra drumul pe care l-ai parcurs pana la un moment dat si pozitia in care te afli, desi aparatul foto este oprit. Activitatile pot fi verificate tot prin intermediul afisajului, iar setarile POI pot fi specificate la randul lor. Aceste caracteristici ii ajuta pe utilizatorii activi sa se bucure de sport si sa tina o evidenta a traseurilor facute, si mai apoi sa copieze fisierul in calculator si sa il priveasca in ansamblu folosind Google Earth. Inregistreaza clipuri FULL HD cu sunet stereo si rezolutie 1920 x 1080 printr-o simpla apasare pe butonul din spatele camerei. Bonus: zoom-ul optic poate fi folosit in timpul inregistrarii video. Nikon AW100 mai ofera HS Movie, prin care poti filma clipuri ce vor fi redate cu incetinitorul (1/8, 1/4 sau 1/2 din viteza normala), inclusiv sub apa. Nikon este incantat sa adauge seria AW liniei Coolpix. Camera Nikon Coolpix AW100 este un aparat foto ieftin si elegant care iti returneaza imagini de o calitate superioara si suporta inregistrari dinamice la niste rezolutii de neimaginat pentru un device din gama sa. Scopul producatorului a fost acela de a musca si din felia pasionatilor de sport si drumetii in conditii anevoioase. Un pret mic pe care trebuie sa il platesti pentru a imortaliza cele mai deosebite momente din viata ta, fie ca te afli sub apa sau la ski! HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *