Posted in GADGET | 0 comments

Huawei MediaPad S7 301-U – O tableta interesanta

Daca esti in cautarea unei tablete bune care sa aiba un pret mic spre mediu, atunci iti voi da un pont, sa arunci putin privirea si peste tableta Huawei MediaPad S7 301-U. Intr-adevar, poate ca nu iti suna destul de cunoscut numele companiei producatoare, desi este pe piata inca din anul 1988, dar multi utilizatori ai produselor fabricate de catre aceasta i-au oferit votul de incredere. Avand un display de doar 7 inch, tot designul tabletei s-a contruit in jurul acestei caracteristici. Nu este deloc grea, avand doar 390 grame, iar ca dimensiuni, este destul de micuta, avand 190 x 124 x 10.5 mm. Pentru cromatica acesteia nu s-a optat doar pentru clasicul negru, ci pentru o combinatie, reusita as spune eu, de negru cu argintiu. Sistemul de operare pe care il are aceasta tableta este Android 3.2 Honeycomb. Printre caracteristicile speciale pe care le detine tableta vei gasi: accelerometer, ambient light sensor, compass si GPS/ A-GPS. Huawei MediaPad S7 301-U big

no images were found

Procesorul pe care il are MediaPad S7 301-U este Qualcomm Dual Core MSM8260, cu o frecventa de 1.2 GHz. Si compania care a produs procesorul este destul de veche pe piata tehnologiilor, dar nu stiu cate persoane au auzit de ea pana acum. Display-ul este Capacitive Multi-touch si, dupa cum amintisem mai sus, are o diagonala de doar 7 inch. Rezolutia este neasteptat de buna, de 1280 x 800 pixeli. O tehnologie aparte, utilizata pentru constructia display-ului, este IPS (In-Plane Switching). Imi place mult faptul ca la capitolul imagine, aceasta tableta ofera o experienta vizuala calitativa.

Huawei MediaPad S7 301-U - PRET si specificatii tehnice complete

Navigarea prin meniul tabletei este una cat se poate de facila, acest fapt datorandu-se si interfetei acestuia cu utilizatorul, cat si rapiditatii memoriei si procesorului. Ca tot veni vorba de memorie, aceasta este de tip DRR2 si are o capacitate de 1 GB. Stocarea se face pe o memorie Flash integrata de 8 GB. E posibil sa nu iti fie de ajuns, dar pentru asta cred ca stii, ii pui un card microSD (pana in 32 GB) si ai rezolvat toata problema Visit Website. Camera de pe spatele tabletei nu m-a dat pe spate, ma asteptam sa fie mai mare de 5 MP, dar daca atat a dorit producatorul sa ofere, nu mai spun nimic. Oricum, este bunicica, dar nu foarte. Camera din fata are 1.3 MP, nu e cine stie ce, dar cam asa e la toate tabletele, rar cand gasesti una care sa aiba camera frontala mai mare. Sunetul este redat impecabil, tableta detinand difuzoare stereo cu tehnologie SRS Sound. Daca vei dori sa asculti muzica la casti, o vei putea face, deoarece tableta, pe langa celelalte porturi (micro HDMI, micro USB) pe care le detine, are si iesire audio de 3.5 mm. In ceea ce priveste conectivitatea te vei putea bucura de seriviciile Bluetooth-ului, vei avea Wireless si 3G. Autonomia bateriei este destul de buna, ajunge si la 6 ore, totul depinde de modul in care navighezi pe aceasta tableta. Bateria, asa ca fapt divers, in cazul in care vrei sa stii si acest detaliu, este de 4100 mAh. Per ansamblu, mie mi-a placut ce am vazut la tableta Huawei MediaPad S7 301-U si chiar si pretul mic, spre mediu e destul de atractiv. Bine, daca vrei mai multa performanta ai putea sa mai pui niste bani deoparte si sa iti cumperi o tableta oferita de Apple, un iPad 2 (16 GB), caci nu este cu mult mai scumpa decat aceasta. Acum, totul depinde de preferinte. HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *