Camera video Toshiba Camileo S20 – Perfecta pentru vacante

Camera video Toshiba Camileo S20 pare alegerea ideala pentru inregistrare momentelor din vacante. Cu toate ca nu vorbim de cele mai bune calitati de pe piata, totul este raportat si la pretul de aproximatv 400 lei, la ora actuala. Iata ca, cu un minimum-minimorul de bani, vom putea totusi sa ne achizionam o camera video. Vremurile s-au schimbat, standardele de viata s-au schimbat si ele, in consecinta este destul de usor sa puteam dispune de o camera video la un pret acceptabil. Fireste ca trebuie sa tinem seama ca aceasta camera nu va face performante deosebite. Cu toate astea, va reusi sa-si faca treaba intr-un mod cat se poate de admirabil.

Toshiba Camileo S20

no images were found

Camera video Toshiba Camileo S20 pe culoarea rosie se poate spune ca este o camera destinata fetelor, datorita culorii sale vioaie. Daca ne uitam atent vom observa si un usor sidef de-a dreptul exceptional, ce va conferi camerei video un plus de stil.
  
Cei de la Toshiba au inceput sa se dezvolte din ce in ce mai tare in ultima vreme, daca e sa luam in calcul ca au inceput sa apara de ceva vreme pe piata chiar si laptopuri Toshiba. Ca o mica gluma, primele produse Toshiba accesibile marii populatii au fost bateriile de tip 54 si r5, si cand zic asta ma refer strict la publicul roman. Cu siguranta, firma Toshiba nu se axa doar pe crearea bateriilor, insa, in sufletul romanului a cam ramas stereotipia asta.

Cu un senzor de 5 MP efectivi, si cu un senzor de tipul CMOS si o memorie flash incorporata de 128 mb per card SD, camera video Toshiba Camileo S20 poate fi un adevarat “delight” pentru cei (cele) ce acum invata sa manuiasca o camera video.

Capturile video ale camerei video Toshiba Camileo S20 se vor realiza in format .mov si .jpg, acestea fiind realizabile la adevaratul mod full HD. De asemenea, bine de mentionat este faptul ca detine ceea ce se numeste  HD1(1080 P/30 fps), HD2(720 P/30 fps), WVGA(848 x 480/60 fps), VGA (30 FPS), QVGA (30 FPS). Iata cate functii simpatice sunt inglobate in aceasi camera video la un pret redus.

Privind lucrurile din alt punct de vedere, vom fi bucurosi sa stim ca exista un fixed focus, astfel, imaginile vor putea sa fie destul de calitative fara prea mari eforturi. (f=7.0; F3.2). Tipul senzorului, si anume CMOS, de altfel devenit clasic in randul tipurilor de senzori, face ca filmarea sa decurga la cote normale, facilitand modul de utilizare al aparatului video. Zoom-ul digital de aproximativ 4x va conferi conditii aproximativ normale de utilizare. Cu siguranta, performantele de zoom nu vor fi cele ce le vor practica alte camere cu mult mai performante, dar, pentru o camera de buzunar, destinata strict conditiilor de vacanta, se realizeaza o treaba destul de buna. Se poate spune ca aceasta reprezinta echivalentul unei camere foto compacte.

Bateria va fi cu precadere Li Ion, astfel, fiind cunoscuta ca un tip de baterie destul de rezistent.

Timpul efectiv de filmare va fi de o ora si 40 minute. Iata ca, avem timpul propriu zis mediu al unui film de lung metraj, daca ne incarcam cum trebuie bateriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *