Postat in ELECTROCASNICE

Arctic AD 276+ – Frigider – Detalii – Poze – Pareri


Daca nu vrei un frigider din acela mare, deoarece, ori nu prea ai loc in bucatarie pentru el, ori nu ai nevoie de toata capacitatea lui, iti recomand frigiderul Arctic AD 276+. Acesta vine la un pret mic spre mediu si cu putin efort financiar va putea sta in bucataria ta. Are dimensiunile de 151 x 59.5 x 60 cm si, datorita modului sau simplu de design, se va integra foarte bine in orice bucatarie, fie ea si mai pretentioasa. In compartimentul mai mic, si anume cel de sus, vei gasi congelatorul, iar in cel mare, cel de jos, frigiderul propriu-zis. Acest model vine cu iluminare interioara, iar termostatul sau este reglabil.

Arctic AD 276+.
 

Arctic AD 276+ – Afla specificatii complete si PRET aici

Nu vine nici cu dispenser de apa si nici cu dispenser de gheata. Acesta are un volum net total de 263 litri (volum net congelator – 73 litri, volum net frigider – 190 litri). Nu va fi deloc un electrocasnic costisitor, deoarece face parte din calasa de eficienta energetica A. De exemplu, acesta cosuma 240 kWh intr-un an de zile, deci este destul de bine. In ceea ce priveste frigiderul, sa stii ca acesta are un sistem de dezghetare automat, are 3 rafturi (ajustabile) din sarma, 3 suporturi pe usa si un compartiment pentru legume/ fructe. In ceea ce priveste congelatorul, acesta are un sistem de dezghetare manual, un singur compartiment si o capacitate de congelare de 4 kg/ 24 ore.

Arctic AD 276+

Frigiderul Arctic AD 276+ are un singur compresor, iar autonomia sa (fara curent) este chiar foarte mare, 19 ore. Nu este deloc zgomotos, ci as spune ca este chiar destul de silentios, nivelul de zgomot pe care il produce este de 40 dB. Acest model vine cu o garantie foarte generoasa, de 36 de luni.


NOTA: Pozele si informatiile despre produs au caracter informativ. Pentru detalii 100% verificate va rog sa intrati pe site-ul dealer-ului, accesand link-ul in 3 culori (rosu, verde si albastru), pozitionat in articol.  

Daca ti-a placut/te-a ajutat acest articol, te poti abona la RSS Feed, pentru a fi la curent cu toate noutatile, in materie de IT si fashion.
Leave a Reply